NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF JULI 2020

De praktijk is weer open!!    

De praktijk is aangepast aan de vastgestelde  RIVM normen en de anderhalve meter afstand kan gewaarborgd worden.

Ivm de verspreidingsveiligheid geef ik voorlopig maar 1 sessie per dag en daarnaast geldt de regel: Heb je klachten of voel je je de afgesproken dag niet lekker, dan kun je de sessie kosteloos annuleren. 

I n deze coronatijd zijn er veel mensen die door omstandigheden ineens veel vrije tijd overhouden. Hoe ga je deze invullen? Wat zijn je wensen voor de verdere toekomst? Is je baan nog wel de baan die bij je past, of ben je je baan kwijtgeraakt en wil je misschien toch wel wat anders gaan doen? Allemaal vragen waar je bij de paarden vanuit je diepste gevoel antwoord op kan krijgen. Is dit de tijd om je leven toch een andere wending te gaan geven?                                    

Ook zijn er nu juist mensen die haast helemaal geen tijd voor zichzelf hebben. Thuiswerken, kinderen om zich heen en les geven. Mensen in de zorg of andere beroepen waarvan nu heel veel gevraagd wordt. Herkenbaar? Op zoek naar even wat tijd en aandacht voor jezelf? Bij Praktijk The Mirror kun je jezelf even helemaal opladen en de rust vinden samen met de paarden in de natuur. Bovendien hebben paarden een helende werking.

Zaterdagmiddag 11 Juli om 13.00 uur staat er weer een FAMILIEOPSTELLING gepland. Altijd al een keertje mee willen maken, geef je dan snel op.

Kijk voor meer informatie onder het kopje familieopstelling . 

Nieuw in de praktijk!!

INDIASE VOETMASSAGE MET DE KANSA BOWL.

In de maand juli krijg je er ter introductie een voetenbad, een voetenscrub en een kopje koffie/thee gratis bij.

Als toevoeging op mijn voetreflexmassages heb ik een cursus Indiase voetmassage gevolgd mbv een kansa bowl  en deze met goed gevolg afgelegd.

Deze voetmassage komt uit de Ayurvedische leerwijze. Ayur betekent “leven” en Veda betekent “weten”,met andere woorden “kennis over het leven”.  Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.

Je voetzolen, tenen, hielen en enkels zijn verbonden met al je organen en met je energetische lichaam. De energie stroomt in het hele lichaam door de meridianen. Door allerlei oorzaken raakt je energieniveau verstoord en geblokkeerd  in de meridianen en de drukpunten die zich daar bevinden. Dit kan leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten en veel spanningen in het lichaam. Door deze massagetechniek komt de energie weer in beweging en wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Hierdoor verminderen de  blokkades en daardoor ook de spanning in het lichaam. Als we de voeten regelmatig masseren, verbeteren we de gezondheid van andere organen ook.

Deze ontspannende,plezierige en ontgiftende been- en  voetmassage bestaat uit drie delen:

·         Massage met warme olie

·         Massage van de drukpunten

·         Massage met de kansa bowl

De massage duurt ongeveer 40 minuten en kost € 30,-

In de maand juli is dit incl. voetenbad, voetenscrub en koffie/thee en duurt dan een uur.