NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2020

De praktijk is weer geopend, vakantie weer voorbij.

In de praktijk houden we ons aan de vastgestelde  RIVM normen en de anderhalve meter afstand kan gewaarborgd worden.

Heb je klachten of voel je je de afgesproken dag niet lekker, dan kun je de sessie kosteloos annuleren. 

Voel je dat het nu tijd is om met jezelf en je bewustzijn aan de slag te gaan of ben je op zoek naar even wat tijd en aandacht voor jezelf? Bij Praktijk The Mirror kun je jezelf even helemaal opladen en de rust vinden samen met de paarden in de natuur oa. door meditatie tussen of op een paard. Bovendien hebben paarden een helende werking. Bekijk de mogelijkheden of neem gerust contact op als je meer wilt weten.

Zaterdagmiddag 26 september om 13.00 uur staat er weer een FAMILIEOPSTELLING gepland. Altijd al een keertje mee willen maken, geef je dan snel op.

Kijk voor meer informatie onder het kopje familieopstelling . 


De herfst doet weer langzaam zijn intrede,  de tijd om ons ook weer te gaan voorbereiden op het griepseizoen. Er zijn verschillende massages die je kunnen helpen bij het versterken van je immuunsysteem. Maak nu een afspraak voor een voetreflexmassage, een magneetmassage, een ontspanningsmassage of een Indiase voetmassage . 

Deze voetmassage komt uit de Ayurvedische leerwijze. Ayur betekent “leven” en Veda betekent “weten”,met andere woorden “kennis over het leven”.  Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.

Je voetzolen, tenen, hielen en enkels zijn verbonden met al je organen en met je energetische lichaam. De energie stroomt in het hele lichaam door de meridianen. Door allerlei oorzaken raakt je energieniveau verstoord en geblokkeerd  in de meridianen en de drukpunten die zich daar bevinden. Dit kan leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten en veel spanningen in het lichaam. Door deze massagetechniek komt de energie weer in beweging en wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Hierdoor verminderen de  blokkades en daardoor ook de spanning in het lichaam. Als we de voeten regelmatig masseren, verbeteren we de gezondheid van andere organen ook.

Deze ontspannende,plezierige en ontgiftende been- en  voetmassage bestaat uit drie delen:

·         Massage met warme olie

·         Massage van de drukpunten

·         Massage met de kansa bowl

De massage duurt ongeveer 40 minuten en kost € 30,- ( €37.50 incl voetenbad, scrub en thee/koffie)