NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF oktober 2019

           

Donderdagmiddag  17 oktober organiseren we weer een familieopstelling       

Je  kunt je opgeven als vraaginbrenger, maar ook als representant. Mocht je het nog nooit hebben meegemaakt, maar wel nieuwsgierig zijn naar hoe dit in zijn werk gaat, ook dan ben je van harte welkom. De ervaring leert dat dit altijd hele mooie bijzondere middagen zijn waarin veel gebeurd en in gang wordt gezet.        

Deze middag is  van 13.00 - 16.00 uur. 

 Kosten: € 15,- voor representant en kijkers en € 55,- voor de vraagsteller ( incl. koffie/ thee / frisdrank en wat lekkers).  

Kijk  voor meer informatie over het opstellen met de paarden op de website of neem contact met mij op.

 

Ben je hoogsensitief, of denk je het te zijn?

Ook dan kunnen de paarden zeker wat voor je betekenen! Hoe en wat lees je onder het kopje hoogsensitiviteit.

Ik ben net geslaagd voor mijn opleiding coachen bij hoogsensiviteit (Hsp), waardoor ik je nog intensiever kan begeleiden, ook zonder de paarden.


Ook organiseer ik geregeld de workshop "spiegelen met paarden”. Dit om je kennis te laten maken met deze unieke manier van coachen en de kracht die de paarden hebben, waardoor je snel tot bepaalde inzichten komt.         

Deze dag kijk je naar wat de paarden jou over jezelf willen vertellen. Je ervaart dat wat er gaande is invloed heeft op je leven en krijgt hierdoor een helder beeld van eventuele thema’s en patronen. We werken in kleine groepjes (maximaal 4) ondersteund door 1 coach en de paarden. Ik zit op een prachtige plek met veel privacy en ook de mooie natuur speelt hierin een rol. Het mooie van een groepsmiddag is dat je zelf kunt ervaren dat het paard bij een ieder weer anders reageert, maar er kunnen ook voor jou dingen herkenbaar zijn die bij een ander spelen.                  

Je kunt kiezen uit een ochtend, van 10.00 - 13.00 uur of een middag van 13.00 - 16.00 uur. Deze investering in jezelf kost €50,- en is incl. koffie, thee, frisdrank en wat lekkers. Ook heel leuk om samen met vriendinnen te doen. Er staan nog verschillende dagen open, dus neem even contact op voor een datum die jou het beste uitkomt.

Opgave voor deze middag kan via deze website, per email of telefonisch 06-24848176