NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Februari 2021


2020 was een  jaar die we met zijn allen niet gauw zullen vergeten. Een jaar vol emoties en één waarin de meeste van ons zichzelf wel zijn tegengekomen op één of meerdere vlakken. Ook op energetisch niveau is er veel verandert en dat gaat nog steeds door.

Heb je door de lockdown meer tijd over en wil je graag buiten zijn dan is een sessie met de paarden een hele mooie bezigheid.

Bij de paarden kun je dmv hun spiegelend vermogen met jezelf aan de slag. Maar ook jezelf  even helemaal opladen en de rust vinden samen met de paarden in de natuur oa. door meditatie tussen of op een paard is één van de mogelijkheden. Of gewoon lekker wandelen en/of knuffelen met de paarden. 

Bovendien hebben paarden een helende werking. Bekijk de mogelijkheden of neem gerust contact op als je meer wilt weten.

In de praktijk houden we ons aan de vastgestelde  RIVM normen en de anderhalve meter afstand kan gewaarborgd worden.

Heb je klachten of voel je je de afgesproken dag niet lekker, dan kun je de sessie kosteloos annuleren.


MASSAGES:

Afgelopen jaar is het belang van een goed en sterk immuunsysteem meer dan ooit naar voren gekomen. Er zijn verschillende massages die je kunnen helpen bij het versterken van je immuunsysteem, heel belangrijk tijdens deze periode van het jaar ivm griep een corona. 

Maak nu een afspraak voor een voetreflexmassage, een magneetmassage, een ontspanningsmassage of een Indiase voetmassage en krijg 20% korting in de maand december en januari.

Indiase voetmassage:

De Indiase voetmassage komt uit de Ayurvedische leerwijze. Ayur betekent “leven” en Veda betekent “weten”, met andere woorden “kennis over het leven”.  Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.

Je voetzolen, tenen, hielen en enkels zijn verbonden met al je organen en met je energetische lichaam. De energie stroomt in het hele lichaam door de meridianen. Door allerlei oorzaken raakt je energieniveau verstoord en geblokkeerd  in de meridianen en de drukpunten die zich daar bevinden. Dit kan leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten en veel spanningen in het lichaam. Door deze massagetechniek komt de energie weer in beweging en wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Hierdoor verminderen de  blokkades en daardoor ook de spanning in het lichaam. Als we de voeten regelmatig masseren, verbeteren we de gezondheid van andere organen ook.

Deze ontspannende, plezierige en ontgiftende been- en  voetmassage bestaat uit drie delen:

·         Massage met warme olie

·         Massage van de drukpunten

·         Massage met de kansa bowl

De massage duurt ongeveer 45 minuten en kost € 30,- ( €37.50 incl voetenbad, scrub en thee/koffie)