NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF MAART 2020

       

Zoals jullie misschien gezien hebben heb ik een nieuw logo laten ontwerpen.

Een logo dat goed past bij Praktijk The Mirror, nl. een spiegel, die staat voor het spiegelend vermogen van de paarden, met daarin een paard en een persoon met liefdevolle aandacht en in verbinding met elkaar en een luisterend oor. Het "gehoord" worden! 

Burn-out

In deze stressvolle tijd missen we vaak dat stukje tijd voor jezelf. Hier bij Praktijk The Mirror kun je de rust vinden om deze "O zo belangrijke me-time" diep te beleven samen met de paarden in de natuur zonder gestoord te worden. Bij een  Burn-out is deze manier van coaching echt een aanrader. Maar ook als je het gevoel hebt er zo goed als tegenaan te lopen en erger wilt voorkomen dan is een Burn-out traject bij Praktijk The Mirror zeker de moeite waard.

Hoogsensitiviteit 

Ben je hoogsensitief, of denk je het te zijn?   Ook dan kunnen de paarden zeker wat voor je betekenen! Hoe en wat lees je onder het kopje  hoogsensitiviteit .

De inmiddels bekende familieopstelling staat gepland op zondagmiddag 15 maart om 13.00 uur.

Er hebben zich inmiddels alweer 2 vraagstellers aangemeld, maar representanten kunnen we nog wel gebruiken.

Mocht je het nog nooit hebben meegemaakt, maar wel nieuwsgierig zijn naar hoe dit in zijn werk gaat, ook dan ben je van harte welkom. De ervaring leert dat dit altijd hele mooie bijzondere middagen zijn waarin veel gebeurd en in gang wordt gezet. Deze middagen organiseer ik altijd samen met Liesbeth, die gespecialiseerd is in het opstellingswerk.         

Deze middag is  van 13.00 - 16.00 uur. 

Kosten: € 15,- voor representant en kijkers en € 55,- voor de vraagsteller ( incl. koffie/ thee / frisdrank en wat lekkers).  

Kijk  voor meer informatie over het opstellen met de paarden op de website of neem contact met mij op.

Verder organiseer ik geregeld de workshop"spiegelen met  paarden” . Dit om je kennis te laten maken met deze unieke manier van coachen en de kracht die de paarden hebben, waardoor je snel tot bepaalde inzichten komt.         

Deze dag kijk je naar wat de paarden jou over jezelf willen vertellen. Je ervaart dat wat er gaande is invloed heeft op je leven en krijgt hierdoor een helder beeld van eventuele thema’s en patronen. We werken in kleine groepjes (maximaal 4) ondersteund door 1 coach en de paarden. Ik zit op een prachtige plek met veel privacy en ook de mooie natuur speelt hierin een rol. Het mooie van een groepsmiddag is dat je zelf kunt ervaren dat het paard bij een ieder weer anders reageert, maar er kunnen ook voor jou dingen herkenbaar zijn die bij een ander spelen.                  

Je kunt kiezen uit een ochtend, van 10.00 - 13.00 uur of een middag van 13.00 - 16.00 uur en is incl. koffie, thee, frisdrank en wat lekkers. Ook heel leuk om samen met vriendinnen te doen. Er staan nog verschillende dagen open, dus neem even contact op voor een datum die jou het beste uitkomt.

Opgave voor deze middag kan via deze website, per email of telefonisch 06-24848176