Coaching met behulp van paarden

NIEUWSBRIEF

Nieuwsbrief September 2023

Er zijn weer nieuwe datums voor een familieopstelling gepland en wel op zaterdagmiddag 30 september en zondagmiddag 22 oktober. Voor 22 oktober is er nog plek voor 1 vraagsteller en wat representanten en voor 30 september is er alleen nog plek voor wat representanten.

Zou je graag zelf een vraag willen inbrengen neem dan even contact met mij op zodat we samen een nieuwe datum kunnen plannen.

Het zijn altijd hele bijzondere middagen waarin veel gebeurt en duidelijk wordt. Kijk voor meer informatie op deze site.

We starten om 13.00 uur ( inloop vanaf 12.45 uur) en we eindigen rond 17.00 uur.

Kosten: Vraagsteller € 95,- en representant € 25,-

Wil je liever in prive sfeer aan het werk met je vraag, dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt dan kiezen voor een tafelopstelling in de praktijk zonder paarden, of buiten in de bak met de paarden en allerlei materialen en symbolen.

OF;

Loop je zelf elke keer ergens tegen aan en kun je wel wat hulp gebruiken,  bij de paarden kun je dmv hun spiegelend vermogen met jezelf aan de slag. Maar ook jezelf even helemaal opladen en de rust vinden samen met de paarden in de natuur oa. door meditatie tussen of op een paard is één van de mogelijkheden. Of gewoon lekker wandelen en/of knuffelen met de paarden. 

Bovendien hebben paarden een helende werking. Bekijk de mogelijkheden of neem gerust contact op als je meer wilt weten.