NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober 2022


Er zijn weer een nieuwe datums voor een familieopstelling gepland en wel op zaterdagmiddag 12 november en zondagmiddag 15 januari om 13.00 uur. 

Het zijn altijd hele bijzondere middagen waarin veel gebeurt en duidelijk wordt. Kijk voor meer informatie op deze site.

Kosten: Vraagsteller € 95,- en representant € 25,- 

Loop je zelf elke keer ergens tegen aan en kun je wel wat hulp gebruiken,  bi j de paarden kun je dmv hun spiegelend vermogen met jezelf aan de slag. Maar ook jezelf  even helemaal opladen en de rust vinden samen met de paarden in de natuur oa. door meditatie tussen of op een paard is één van de mogelijkheden. Of gewoon lekker wandelen en/of knuffelen met de paarden. 

Bovendien hebben paarden een helende werking. Bekijk de mogelijkheden of neem gerust contact op als je meer wilt weten.


MASSAGES:

Afgelopen jaren is het belang van een goed en sterk immuunsysteem meer dan ooit naar voren gekomen. Er zijn verschillende massages die je kunnen helpen bij het versterken van je immuunsysteem, o.a. voetreflexmassage en Indiase voetmassage met de kansa bowl.

Indiase voetmassage:

De Indiase voetmassage komt uit de Ayurvedische leerwijze. Ayur betekent “leven” en Veda betekent “weten”, met andere woorden “kennis over het leven”.  Ayurveda is een holistisch systeem dat de mens ziet als een samenstelling van lichaam, geest en ziel.

Je voetzolen, tenen, hielen en enkels zijn verbonden met al je organen en met je energetische lichaam. De energie stroomt in het hele lichaam door de meridianen. Door allerlei oorzaken raakt je energieniveau verstoord en geblokkeerd  in de meridianen en de drukpunten die zich daar bevinden. Dit kan leiden tot lichamelijke of geestelijke klachten en veel spanningen in het lichaam. Door deze massagetechniek komt de energie weer in beweging en wordt het zelf genezend vermogen gestimuleerd. Hierdoor verminderen de  blokkades en daardoor ook de spanning in het lichaam. Als we de voeten regelmatig masseren, verbeteren we de gezondheid van andere organen ook.

Deze ontspannende, plezierige en ontgiftende been- en  voetmassage bestaat uit drie delen:

·         Massage met warme olie

·         Massage van de drukpunten

·         Massage met de kansa bowl

De massage duurt ongeveer 45 minuten en kost € 35,- ( €42.50 incl voetenbad, scrub en thee/koffie)