Coaching met behulp van paarden

Energetix Magneetsieraden

Magneetsieraden

Het magnetische veld van de aarde - de magnetische kracht die invloed heeft op alle levende wezens - is de laatste 500 jaar aanzienlijk gedaald en is nu slechts 0.5 gauss. Ons leven in betonnen huizen, auto's, treinen, vliegtuigen, etc. reduceren ook het effect van het natuurlijk magnetisch veld van de aarde. Een ander verstorende factor is de elektrosmog veroorzaakt door computers schermen, radio's, TV's, magnetrons, mobiele telefoons, etc.

De kracht van het aardmagnetische veld beweegt niet alleen de naalden van een kompas. Het speelt ook een belangrijke rol bij alle lichaamsprocessen en is dus belangrijk voor onze gezondheid. Doordat de wetenschappers zich hiervan aan het eind van de jaren zestig bewust werden, begonnen ze het biologische effect van magnetische velden op het menselijke lichaam verder te bestuderen. Op dit moment bestaat er een rijkdom aan belangrijke kennis over het fundamentele belang van magnetische kracht voor onze gezondheid. Op basis van deze kennis en vele ervaringen vanuit de praktijk is er een verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden van magneet therapie ontwikkeld. Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren en het gevoel van welzijn, en wel in het bijzonder voor meer energie en minder stress.

Kennis over de helende krachten van magneten is niet nieuw. Duizenden jaren geleden waren de Egyptenaren, Chinezen, Grieken, sjamanen, en medicijnmannen zich reeds bewust van het helend magnetisch effect. Door de ontwikkelingen in de chemische industrie, de opmars van de moderne farmaceutische industrie en de voortdurende ontdekkingen van nieuwe chemische geneesmiddelen, zoals antibiotica en cortisone, raakten vele oude helingwijzen in het Westen in de vergeethoek en maakten we geen gebruik meer van deze aloude kennis. 

Er zijn sieraden met kleine sterke Neodymium magneten ontwikkelt. Doordat de magneten heel klein zijn is het mogelijk geworden om ze op een praktisch onzichtbare manier in sieraden te verwerken. De magneten moeten worden gedragen op plekken waar zich een grote doorstroming van bloed voordoet, bijv. pols of hals. De sierraden hiervoor zijn dan ook armbanden en halskettingen.

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op die de magneet uitstraalt, deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een "energy boost". De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te scheiden. Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelf genezend vermogen dat het lichaam heeft. Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, de cellen verjongen zich beter en pijnverlichting wordt ervaren.

Magneettherapie kan effectief zijn voor:

• Migraine,Tennisarm, Depressie, Gewrichtspijn, Rugpijn, Stress, Artritis, Vermoeidheid,   Slapeloosheid, Slechte bloedsomloop en Eczeemklachten.

Het magneethart

Het magneethart kan op elke willekeurige plaats gedragen worden. Ze bestaat uit twee delen:

Het magneetelement dat onder de kleding zijn magneetkracht aan het lichaam geeft en het tegenstuk uit edelstaal, dat aan de buitenzijde gedragen wordt en de magneet zo op zijn plaats houdt.

Gebruik: Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerder klachten tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaanpunten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan één zijde koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven.

Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van de ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus. Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz.

Door magnetische sieraden te dragen kunnen soms onderdrukte emoties en gevoelens aan de oppervlakte komen. De magnetische kracht regelt niet alleen lichaamsfuncties, maar heeft ook invloed op gedachten en gevoelens via andere energetische wegen. Met voldoende energie valt het dagelijkse leven beter te organiseren.

Sommige mensen ervaren al snel na het omdoen van een magnetisch sieraad een aangenaam warmtegevoel of een licht prikkelend gevoel in het hoofd of in de vingers en de handen. Dit is het gevolg van de verbeterde doorbloeding. De energiebalans verbetert hierdoor en de zelfhelende krachten van het lichaam worden versterkt.

Bent u op zoek naar een mooi sieraad met een helende werking, neem dan contact met mij op.

Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan arts of psycholoog.